top
Print side E-mail side 

Workshop om persondataforordningen

Sidste chance for at blive klædt på til persondataforordningen

Danmarks Rejsebureau Forening inviterer medlemmerne til en ny workshop i forlængelse af sommerens workshops, hvor vi satte fokus på persondataforordningen, og hvordan den vil påvirke rejsebranchen.

Hvordan forholder du dig til databehandlingsreglerne?

Gode råd om forberedelse til lovens ikrafttræden

Netværk

Rejsebranchen er en branche, der håndterer store mængder af kunders følsomme persondata. De nye regler træder i kraft den 25. maj 2018, hvor du skal være klar til at efterleve reglerne. Hvis ikke du gør det, risikerer du at blive hængt ud i medierne for brud på databeskyttelsesreglerne, hvis Datatilsynet offentliggør din manglende efterlevelse. Samtidig kan du blive idømt store bøder på op til 4 % af virksomheders årlige globale omsætning.

På workshoppen gennemgår vi, hvordan du kan gardere dig bedst muligt mod disse skrækscenarier og forklarer, hvordan du skal forholde dig til databehandlingsreglerne

Vi kommer med gode råd til, hvordan du bedst muligt kan forberede din virksomhed og dermed sikre at dine kunders data opbevares og behandles på forsvarlig vis

Der vil også være mulighed for at netværke og drøfte dagens emner, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholderne fra DLA Piper (tidligere LETT Advokatpartnerselskab) og repræsentanter fra DRF’s sekretariat samt DRF’s persondataarbejdsgruppe.

Oplægsholdere på workshoppen er advokater fra DLA Piper Denmark og workshoppen er kun  for medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening. Workshoppen bliver ikke tilbudt ikke-medlemmer.

Kurset kræver ikke juridisk viden og henvender sig til alle medlemmer, men har du ikke været på den første workshop, bør du som minimum tage de to test, vi linker til nedenfor.

Det er NU, du skal i gang for at nå det
For at få mest muligt ud af workshoppen, bør du inden workshoppen gennemføre disse 2 onlinetest – det tager ikke lang tid (30-45 min).

Testene vil give dig et helt konkret indtryk af, hvad det er for nogle forhold, der skal være styr på, inden de nye regler træder i kraft.

Vi foreslår, at du begynder med testen fra Kammeradvokaten (tag den korte test på 10 minutter) her.

Herefter bør du tage DLA Pipers Test, som du finder her.

Når du har taget disse 2 test, vil du være rigtig godt klædt på til workshoppen og lettere kunne bruge de arbejdsredskaber, der bliver præsenteret.

Vi har bl.a. udarbejdet en databehandleraftale og forklarer, hvornår og hvordan du skal bruge en sådan.

Der er desuden udarbejdet skemaer til, hvordan du bedst muligt får et overblik over dine datastrømme, hvilke data, du behandler.

Skemaerne opfylder desuden de dokumentationskrav, du som rejsebureau er forpligtet til at have på plads, inden loven træder i kraft.

Det er gratis at deltage i workshoppen.

Hvornår
Workshoppen afholdes i tidsrummet kl. 09.45 til 13.00 den 14. november 2017 hos DLA Piper Denmark i København og den 21. november 2017 hos DLA Piper Denmark i Århus.

Tilmelding
Tilmelding bedes ske til Marianne Roest Hansen hos DLA Piper Denmark på eller 33 34 02 11 senest den 10. november 2017 kl. 12.00. Husk at notere, om du deltager i København eller Aarhus, hvilket bureau, du kommer fra og hvor mange I deltager.


NB. Tilmelding er bindende og ved udeblivelse eller afbud er vi desværre nødt til at opkræve et no-show-gebyr på kr. 500,- pr. person.


Har du spørgsmål til indholdet af workshoppen, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på 35 35 66 11 eller drf@travelassoc.dk.


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere
 

© 2017 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3