top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #5, oktober 2017

Kriseberedskabsmanual - gå-hjem-møde

Det er DRF’s erfaring, at de rejsebureauer, der har et kriseberedskab, klarer sig væsentligt bedre igennem kriser, end de, der ikke har et.


Hvis I allerede har et kriseberedskab kan det være en god ide til at gennemgå jeres eksisterende beredskab og se, om der er noget, der skal justeres eller noget, I har overset.

DRF er i gang med mindre revisioner af den nuværende kriseberedskabsmanual, som flere medlemmer allerede kender, og i den anledning afholder vi to gå-hjem-møder om krisemanualen, et på Frederiksberg d. 20. november og et i Skødstrup d. 5. december.


På mødet gennemgår vi manualen og en række af de forskellige kriser, som DRF har været involveret i på det ene eller andet niveau med henblik på at drøfte, hvilke udfordringer et rejsebureau kan blive udsat for i forbindelse med en krise.

Læs mere her eller tilmeld dig på eller 35 35 66 11.

Mødet er ikke med samme indhold som på den workshop, DRF afholdt i samarbejde med Trustsafety tidligere på efteråret, og man kan derfor sagtens tilmelde sig dette møde, selvom man også deltog i workshoppen med Trustsafety.


Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2018 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3