top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #4, december 2017


 

DRF i pressen

Den forrige presseklips-tælling foretog vi i begyndelsen af november, og nu er det derfor tid til en ny, der også bliver årets sidste. Når  foretager disse presseklips-optællinger, kan vi følge med i, om der overhovedet bliver skrevet om os, hvad medierne skriver om os, om de tager vores pressemeddelelser, hvordan vi bliver citeret og meget andet.

Alle pressemeddelelser ligger tilgængelige dels på vores egen hjemmeside, dels via platformen Mynewsdesk. Det er derfor ikke usædvanligt, at en gammel pressemeddelelse pludselig får nyt liv flere måneder efter, den er udkommet.

Siden sidst har vi sendt tre pressemeddelelser, og især den, der handlede om rejseåret 2018 blev taget vel imod og blev citeret eller udgivet i fuld længde her: TV MidtVest, Fyns Amts Avis, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Vejle Amts Folkeblad, Dagbladet Struer, Dagbladet Holstebro, Folkebladet Lemvig, Horsens Folkeblad, JydskeVestkysten, Fyens Stiftstidende, Randers Amtsavis, Århus Stiftstidende, Viborg Stifts Folkeblad og Politiken. Læs eller genlæs pressemeddelelserne her.

Pressemeddelelsen om de usikre flyselskaber, der ikke må flyve i EU, er også blevet åbnet og læst flittigt ude på redaktionerne (det kan vi se via Mynewsdesk), men kun citeret enkelte steder, blandet andet i Politiken. Politiken har også interviewet Lars Thykier i forbindelse med Forbrugerrådet TÆNKs artikel om, hvorvidt rejser, man har sammensat selv er billigere end hvis forbrugeren køber hos et charterrejsebureau.

Danmarks Rejsebureau Forening er nævnt en del gange i branchemediet Stand By, en enkelt gang i Jyllands-Posten og sidst, men ikke mindst i ugebladet Ude og Hjemme, hvor vi er nævnt under overskriften Fif til ferie og fridage!


 

Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3