top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #2, marts 2018


 

Ugen på sekretariatet

Selvom det ikke ser sådan ud, når vi kigger ud ad vinduet her på vores sekretariat på Frederiksberg, er det forår. De kommende forårsmåneder bliver lidt mere travle på sekretariatet end normalt, da alle er involverede i forberedelser til persondataforordningen og de nye lovgivninger. Således er flere af sekretariatets medarbejdere i hele denne uge optaget af at udarbejde nye almindelige betingelser til medlemmerne og forberede de kommende seminarer, workshops og kurser.

Lars Thykier er hele ugen på studierejse til Kina, arrangeret af Dansk Erhverv.

Mandag d. 5. marts havde Jakob Hahn planalgt telefonmøde med et medlem, men på grund af det store TDC-nedbrud måtte dette aflyses.

Tirsdag d. 6. marts var Nils Hornemann til møde i Bruxelles hele dagen. Nils Hornemann deltager som DRF’s repræsentant i den økonomiske komité under ECTAA, den fælleseuropæiske rejsebureauforening.

Onsdag d. 7. marts afholdt Claudia Lander Selck, Nils Hornemann og Jakob Hahn et længere internt møde om de nye almindelige betingelser og den vejledning til medlemmerne, der skal følge betingelserne.

Kontakt sekretariatet, hvis du vil vide mere om ugens aktiviteter.                         


 

Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2018 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3