top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #1, januar 2019


 

Godt nytår fra Danmarks Rejsebureau Forening

Danmarks Rejsebureau Forening ønsker alle medlemmer og læsere af nyhedsbrevet et godt nytår og et velkommen til årets første nyhedsbrev. Nu er 2019 for alvor skudt i gang, og i dette indlæg ser vi nærmere på, hvilke opgaver der venter i det kommende halve år.

Arbejdet med Persondataforordningen fortsætter i løbet af 2019, men det bliver på et noget lavere blus end i 2018. Foreløbig er der planlagt en enkelt opfølgende persondataworkshop i samarbejde med advokat Heidi Hoelgaard fra Dahl Advokatfirma. Workshoppen bliver afholdt i både København og Viborg, men de nøjagtige datoer er endnu ikke fastlagt.

Desuden vil sekretariatets juridiske konsulenter fortsætte med at hjælpe medlemmerne godt på vej med nye, almindelige betingelser. De almindelige betingelser, der kan rekvireres ved at kontakte sekretariatet, er udformet, så de juridisk lever op til de nye krav i den nye pakkerejselov. Der kommer mindst ét to-dages-kursus om den nye pakkerejselov inden sommer, og det vil blive udbudt både i København og i Jylland.

Det bliver også i 2019, at Pakkerejse-Ankenævnet skal begynde at afsige kendelser i klagesager, der er omfattet af den nye pakkerejselov. Vi forventer derfor, at vi i løbet af året får mulighed for at se, hvordan nævnet vil forholde sig til nogle af de områder, hvor der forventes ændringer i forhold til den tidligere gældende retstilstand under den gamle pakkerejselov.

Allerede i januar 2019 tilbyder DRF sammen med Deloitte et MOMS-seminar. Det, der bliver afholdt i København, er desværre allerede overtegnet, men der er stadig pladser på seminaret i Aarhus. Se mere her.

Nyhedsbrevet har fået et nyt design, men kommer stadig til at indeholde historier om fx kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet, information om kurser og arrangementer, gennemgang af sekretariatets møde- og arrangementskalender, information om politik, jura og lovgivning, praktiske informationer om rejsebrancherelevante emner og meget mere.

Vi er desuden meget åbne for medlemshistorier, så hvis du har lyst til at blive interviewet om fx dit arbejde i rejsebranchen eller hvis du har en historie, der er værd at dele med de andre medlemmer og læsere, så giv os endelig besked. Du kan altid kontakte os på eller 35 35 66 11.

For første gang i mange år laver vi ikke en årsberetning for 2018, men planlægger i stedet at udgive nogle af de indlæg, der ellers kom i årsberetningen, i det ugentlige nyhedsbrev.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mailadresse eller telefonnummer.


 

Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3