top
Print side E-mail side 

 

Vind eller forsvind på internettet 2019

Danmarks Rejsebureau Forening har endnu engang fået mulighed for at invitere medlemmerne til foredrag med Søren Lindhardt om at vinde eller forsvinde på internettet.

Foredraget henvender sig til alle medlemmer, som gerne vil vide, hvordan deres hjemmeside bliver til 3 ekstra medarbejdere: En service-, salgs- og informationsmedarbejder. Deltagerne får også indsigt i, hvordan den besøgendes hjerne fungerer og reagerer.

Til foredraget får du professionelle øjne udefra og ind på din forretning om dine kunders oplevelse af din virksomhed.

Vidste du, at over 81 procent af potentielle købere researcher din virksomhed online, inden de beslutter sig for, om de vil være kunder hos dig? Det betyder, at dine potentielle kunder i langt de fleste tilfælde danner sig et indtryk af dig online, uden at du har haft mulighed for at snakke med dem og skabe en relation til dem.
Som virksomhed er det vigtigt, at man har indsigt i, om virksomhedens online tilstedeværelse giver nye relationer et godt, dårligt, eller i værste fald et forkert førstehåndsindtryk – da det er afgørende for om de bliver din nye kunde.

På foredraget får du blandt andet viden om:

- Dine kunders adfærd på internettet
- Hvorfor neuro-viden er afgørende for din relation til kunden
- Hvordan du bruger din hjemmeside som 3 gratis medarbejdere
- Hvordan din hjemmeside gennem sprog, billeder og flow skaber værdi for dine potentielle kunder

Du får derfor et spændende foredrag med fokus på hvordan din hjemmeside tiltrækker og fastholder kunder, gennem viden om neuro og psykologien bag salg.

OM FOREDRAGSHOLDER

Søren Lindhardt er iværksætter og virksomhedsejer og har de sidste 35 år startet ikke mindre end seks virksomheder, hvoraf tre er solgt for et to-cifret millionbeløb. Det er derfor en succesrig og dynamisk praktiker med fokus på forretning du møder og ikke en teoretiker. Søren har erfaret at: ”Jo mere du gir’, jo mere får du”. Derfor brænder han for, at dele sin viden med dig, om hvordan din hjemmeside skaber værdi, da det både vil styrke virksomhedens relation til kunden, åbne døren for nye kunder og tiltrække de interessante medarbejdere.

HVORNÅR

Torsdag d. 16. maj 2019 kl. 14.00 – 16.00

HVOR

Danmarks Rejsebureau Forening, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C

PRIS

Det er gratis at deltage i foredraget, og foredraget er kun for medlemmer. Der bliver serveret eftermiddagskaffe og kage under foredraget.

TILMELDING

Tilmeld dig ved at sende en mail med navn på deltagere. Tilmeldte deltagere får besked om foredraget gennemføres 14 dage inden.

NB. Tilmeldingen er bindende. Danmarks Rejsebureau Forening og ikke mindst undervisere og oplægsholdere har en berettiget forventning om, at der kommer det antal, der er tilmeldt. Vi har desværre oplevet, at der kommer mange afbud i sidste øjeblik til især gratis arrangementer. Derfor opkræver DRF et no-show-gebyr på kr. 500, hvis man melder afbud senere end 14 dage før afholdelse eller udebliver på dagen. Man kan naturligvis blive forhindret i at deltage, fx på grund af sygdom, og så er man altid velkommen til at sende en kollega i stedet. Sekretariatet skal blot have besked herom hurtigst muligt.


 

Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3