top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #1, februar 2019


 

Kom godt i gang med det bæredygtige rejsebureau

Der kommer mere og mere fokus på rejser og bæredygtighed. I Danmarks Rejsebureau Forening har vi i mange år arbejdet med og støttet forskellige CSR-projekter, og i 2019 slår vi endnu et slag for at bæredygtighed på rejsebureauer hjemme og destinationer ude i verden.

Et af de initiativer, som Danmarks Rejsebureau Forening har været med i er Travelife, som er et initiativ inden for uddannelse, ledelse og certificering af rejsebranchen med henblik på at opnå bæredygtighed.

Det giver god forretningsmæssig mening at drive forretninger på en samfunds- og miljøvenlig måde! Efterspørgslen efter bæredygtige produkter er stigende fra både kunder og erhvervslivet.

Virksomheder, der er parate til at fremme bæredygtighed, vil derfor score bedre inden for kundetilfredshed, medarbejdermotivation, og virksomhedens effektivitet vil gøre virksomheden mere konkurrencedygtig. Bæredygtig ledelse handler om engagement og sammenhængende bæredygtig forretningsførelse. Dette indbefatter jeres produkter, hvordan I overvåger og administrerer jeres miljøpåvirkninger, og hvordan I støtter jeres leverandører på deres vej til bæredygtighed.

Travelife for rejsebureauer

Der er udviklet et særligt system for rejsebureauer inden for Travelife-initiativet. Det er et overkommeligt system, som hjælper rejsebureauer med at administrere og forbedre de sociale- og miljømæssige påvirkninger ved at overholde kriterierne for bæredygtighed. Når virksomhederne opfylder kravene, vil de modtage et Travelife-diplom.

Travelife tilbyder en lang række ydelser som støtte på vejen til bæredygtighed, inklusiv undervisning, administration, planlægning, afrapportering og B2B-redskaber. Yderligere information kan findes på Travelifes hjemmeside her under ”værktøjer”.

At komme med i Travelife er let og til at betale. De net-baserede løsninger gør Travelife tilgængelig for både små og (meget) store virksomheder. Travelife guider jer skridt for skridt hen imod bæredygtighed, og på sekretariatet er vi klar til at følge med og vejlede.

Vi kan certificere rejsebureauer til og med partner-niveau, mens den sidste og højste certificering, Travelife Certified, varetages af en ekstern auditør.

Du kan også finde inspiration i den csr-værktøjskasse, som sekretariatet har udarbejdet. Adgang til værktøjskassen er kun for medlemmer, og der skal benyttes login. Har du ikke login, kan du kontakte sekretariatet.

Kontakt sekretariatet på eller 35 35 66 11 for mere information om de forskellige muligheder.


 

Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3