top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #2, februar 2019


 

Uge 7 og 8 på sekretariatet

I denne uge – uge 7 – er der flere dage, som er præget af mindre bemanding på sekretariatet end normalt. Vi håber derfor på medlemmernes forståelse for, at der kan opstå lidt længere ventetid på behandling af ikke-akutte sager end normalt.

Til gengæld er ugen ikke præget af så mange møder, rejser eller arrangementer som andre uger.

Lars Thykier og Nils Hornemann har onsdag d. 13. februar et internt møde. Mødet handler om en gruppe studerende, som til deres afhandling behøver svar på en lang række spørgsmål om den danske rejsebranche.

Torsdag d. 14. februar skal Louise Alkjær og Lars Thykier undervise på CBS om blandt andet Travelife og DRF’s arbejde med CSR.

Mandag d. 18. februar har Jakob Hahn og Lars Thykier om formiddagen møde med Velliv om den pensionsrammeaftale, som alle medlemmer af DRF kan nyde godt af.

Nils Hornemann er samme formiddag ude af huset for at besøge et medlem i København.Tirsdag d. 19. februar har Jakob Hahn, Nils Hornemann og Louise Alkjær internt møde om DRF’s kurser, workshops og seminarer i det kommende halve år. Lars Thykier skal om eftermiddagen til møde i Dansk Erhvervs Turisme- og oplevelsesudvalg. Dette møde foregår på Børsen i København.

Onsdag d. 20. februar er Lars Thykier til samarbejdsudvalgsmøde hos Europæiske ERV om formiddagen. Senere deltager han i et møde med Udenrigsministeriets Borgerservice. Jakob Hahn og Nils Hornemann skal til dialogmøde om Brexit i Trafikstyrelsen.

Torsdag d. 21. februar om eftermiddagen tager Lars Thykier, Jakob Hahn og Louise Alkjær til Herning. Alle tre deltager hele fredag d. 22. i rejsemessen Ferie for alle.

Fredag d. 22. februar har Nils Hornemann møde med Erhvervsakademi Lillebælt om uddannelse i rejsebranchen.

Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til ugernes forskellige aktiviteter.


 

Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3