top
Print side E-mail side 

Nyhedsbrev #2, juli 2017

DRF i medierne

Cirka hver anden måned tjekker vi, i hvor høj grad vores presseindsats i form af pressemeddelelser og debatindlæg har båret frugt. Med i sammentællingen hører også de gange, journalister selv kontakter sekretariatet for en kommentar eller et interview.

Det er ganske vist kun en lille måned siden vi sidste sendte information om DRF’s omtale i pressen, men da sommerferien står for døren, har vi lavet en ny optælling allerede nu.

Siden sidst (8. juni 2017) har DRF sendt tre pressemeddelelser. De kan læses eller genlæses her.

Pressemeddelelserne samt interviews, udtalelser og et enkelt debatindlæg, som Jyllands-Posten bragte 4. juli om at tage fornuften med på ferie, har givet DRF omtale 45 gange i alt i dagblade, ugeblade og i webmedier. De store, landsdækkende dagblade er ikke nær så flittige til at omtale os som de regionale og lokale dagblade er. De tegner sig nemlig for i alt 15 omtaler i den sidste måned over for de landsdækkendes kun tre omtaler.

Der er ikke planlagt nogen nye pressemeddelelser før efter sommerferien, og vi modtager som altid meget gerne ideer til vinkler på historier. Kontakt os, hvis du har en god ide til en pressemeddelelse på eller 35 35 66 11.


Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere
 

© 2017 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3