top
Print side E-mail side 

Gå-hjem-møde om kriseberedskab for rejsebureauer

Det er vigtigt at være forberedt, hvis der opstår en krise ude i verden.

Rejseselskaber risikerer at blive udsat for kritik fra mange sider af samfundet, heriblandt medierne og de enkelte rejsende(kunder), hvis alt ikke var som det skulle have været på rejsen.

En ikke-håndteret krise kan let udvikle sig og få store konsekvenser, hvis et rejsebureau ikke har været tilstrækkeligt forberedt.

Krisestyring

Risikostyring

Forebyggende tiltag

Beredskabsplanlægning og krisehåndtering er som bekendt ikke kun en opgave for større rejsebureauer. Det er et ansvarsområde der er afgørende for alle rejsebureauers succes, uanset størrelse eller antal af rejser.

Derfor inviterer DRF til gå-hjem-møde om krisehåndtering i samarbejde med Trustsafety i København og Skødstrup.

Gå-hjem-mødet indeholder bl.a.:

• Krisestyring

• Krisehåndtering

• Omdømmekrise

• Risikostyring

• Beredskabsplanlægning

• Forebyggende tiltag

Der vil desuden være en krisestyringsøvelse, som indebærer at deltagerne arbejder med krisehåndtering og på den måde kan se, de steder problemerne muligvis vil opstå i egen virksomhed. Trustsafety præsenterer på mødet også deres produkt rettet mod rejsebureauer og mødet slutter med evaluering, spørgsmål og diskussion.

Mødeledere
Konsulenter i Trustsafety Christian Presterud og Ruben Bay-Madsen samt afdelingschef i DRF Jakob Hahn.

Hvornår
København: Mødet afholdes d. 5. september 2017 kl. 14.00 til kl. 16.00 i DRF’s lokaler på Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C.
Aarhus: Mødet afholdes d. 14. september 2017 kl. 14.00 til kl. 16.00 i Viktors Farmors lokaler på Ønsbækvej 16A, 8541 Skødstrup.

Tilmeldingsfrist
Torsdag d. 24. august 2017. Du tilmelder dig ved at sende en mail til .

NB. Tilmelding er bindende d. 31. august 2017. Ved udeblivelse eller afbud er vi desværre nødt til at opkræve et no-show-gebyr på kr. 250,- pr. person. Vi har set en tendens til, at tilmeldte deltagere ikke kommer alligevel (særligt til arrangementer, der ikke koster noget), hvilket giver problemer i forhold til for eksempel minimumsantallet af deltagere og de eksterne foredragsholdere, der har en berettiget forventning om, at der kommer de deltagere, vi har informeret dem om. Ved sygdom eller anden udeblivelse er du selvfølgelig altid velkommen til at sende en kollega i stedet for, og dette vil ikke blive anset som hverken afbud eller udeblivelse. Vi skal blot have besked herom.

Ved afbud inden tilmeldingsfristen opkræves ikke no-show-gebyr.

Det er gratis for medlemmer af DRF at deltage i gå-hjem-mødet, ikke-medlemmer er velkomne og betaler DKK 1000,- + moms pr. deltager.

Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3