top
Print side E-mail side 

Workshops om moms i rejsebranchen

Sammen med vores mangeårige moms-samarbejdspartner Deloitte præsenterer Danmarks Rejsebureau Forening to workshops om momsreglerne for rejsebranchen.

Der er sket en del på momsområdet siden moms på rejser blev indført i 2011 og det er tid til at blive opdateret på, hvad momsreglerne indebærer.

Vi har derfor taget fat i vores mangeårige moms-samarbejdspartner Deloitte og aftalt med dem, at vi afholder to sammenhængende moms-workshops med deltagelse af såvel Deloittes Cliff Kristoffersen som Lars Rasmussen.


 

Både Cliff og Lars er gamle kendinge af rejsebureaubranchen i allerbedste forstand, og de vil på de to workshops gennemgå en række spørgsmål, som vi ved er relevante for en række af jer.

Nogle af de områder der vil blive gennemgået er beskrevet lidt mere indgående i oversigten nedenfor. Ønsker I andre områder berørt, kan I give besked om disse i forbindelse med tilmeldingen. 

• Rejsepakken” Kan ydelser udskilles af pakken og behandles særskilt, f.eks. guideydelser? Skal ekstraydelser (tilkøb, f.eks. all-inclusive eller bil-/skileje) inkluderes i pakken eller behandles særskilt? 

• Funktionsopdeling af bureauet Nogle selskaber har oprettet særlige indkøbs-/produktionsselskaber, hvor en væsentlig del af margen opnås uden moms. Regler, forudsætninger og risici 

• Udflytning af aktivitet Nogle selskaber udbyder rejser fra et selskab etableret uden for EU, evt. gennem dansk formidler. Regler, forudsætninger og risici   

• Fremtidige regler EU Kommissionen gennemfører pt. en undersøgelse af regler/problemstillinger i alle EU lande med henblik på opdatere momsreglerne for rejser. Hvad kan vi forvente? – og hvad ønsker vi os?

Vi håber derfor at se så mange af jer på de to moms-workshops som vi afholder i oktober og november.  Vær OBS på, at det kun er muligt at tilmelde sig begge workshops, da det er tanken, at deltagerne på den første workshop får gennemgået & diskuteret de vigtigste momsregler. Anden workshop bliver til gengæld en diskussion af, hvordan deltagerne bedst muligt kan anvende de gældende regler i deres egen virksomhed, med udgangspunkt i gennemgangen af reglerne på første workshop. 

Der vil være et begrænset antal pladser på workshops’ene, så en hurtig tilmelding er tilrådelig. Deltagelse i workshops’ene (husk at man skal deltage i begge workshops) er kun for medlemmer.

Undervisere

Cliff Kristoffersen og Lars Rasmussen fra Deloitte. Fra sekretariatet deltager administrerende direktør Lars Thykier.

Hvor og hvornår?

1. del: d. 23. oktober 2017 fra kl. 10.00 - 12.00.

2. del: d. 24. november 2017 fra kl. 10.00 - 12.00. Begge gange i DRF’s lokaler på Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C.

Tilmelding og pris

Du tilmelder dig direkte på . Seneste tilmelding 10. oktober 2017.
Deltagelse er gratis og kun for medlemmer.

NB. Eventuelt materiale fremsendes elektronisk efter aftale med underviserne (eventuelt først efter workshops'ne er afholdt) og der udleveres ikke prints. Workshops'ne gennemføres kun ved tilstrækkeligt antal tilmeldte. Tilmeldte deltagere vil cirka 14 dage før modtage besked om, hvorvidt der er opnået tilstrækkeligt antal til at workshops'ne kan gennemføres.

Tilmeldingen er bindende

 

NB. Tilmeldingen er bindende d. 10. oktober 2017. Ved udeblivelse eller afbud er vi desværre nødt til at opkræve et no-show-gebyr på kr. 500,- pr. person. Vi har set en tendens til, at tilmeldte deltagere ikke kommer alligevel (særligt til arrangementer, der ikke koster noget), hvilket giver problemer i forhold til for eksempel minimumsantallet af deltagere. Ved sygdom eller anden udeblivelse er du selvfølgelig altid velkommen til at sende en kollega i stedet for, og dette vil ikke blive anset som hverken afbud eller udeblivelse. Vi skal blot have besked herom.

Ved afbud inden tilmeldingsfristen opkræves ikke no-show-gebyr.


Yderligere information

Kontakt Danmarks Rejsebureau Forening på + 3535 6611 eller


Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2018 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3