Historiske Rejser

Historiske Rejser arrangerer rejser for grupper, foreninger, aftenskoler, oplysningsforbund, kirker etc. med fokus på at have et indhold på rejsen af kulturhistorisk interesse, men også at de besøg bliver fulgt til døren med kompetent faglig dybde med diverse foredrag. Formidlingen forsøger vi at tilegne dagsprogrammerne på en indholdsfuld måde, men med plads til at der også kan åndes og få tid til at nyde rejserne i form af at det vejes op mod at vi gerne vil lære noget.

Vi er et lille bureau og vores rejser går til europæiske destinationer, hvoraf vi bestemt også føler at kulturhistorien har så rigeligt at byde på. Rejseformen er ofte bus og til tider fly og vi spænder fra Irland i vest, til Italien i syd og Polen i øst men så sandelig også de lande der ligger derimellem. Ejeren er Anders Bager Eriksen, der både arrangerer og er med som rejseleder på mange af turene, det vil langt overvejende være ham I har kontakten med, Anders er uddannet historiker og har været rejseleder i 20 år rundt i Europa.

På hjemmesiden kan i se de rejser vi udbyder samt læse mange kulturhistoriske artikler om historie, rejser og geografi knyttet til de mange rejser vi arrangerer.

LÆS MERE