Danish Sports Travel

Danish Sports Travel A/S er en dansk sportsrejsevirksomhed, der hvert år sender tusindvis af glade mennesker til store sportsoplevelser rundt om i Europa. Med mere end 30 års erfaring er vi udstyret med et indgående kendskab til branchen. Dette er jeres garanti for kvalitet og fair priser. Vi er specialister i fodboldrejser og tilbyder bl.a. fodboldturneringer, fodboldstævner og træningslejre i udlandet, for både bredde- og elitehold. Vi kan være behjælpelige med det meste indenfor fodboldrejser, og har vi det ikke i vores katalog vil vi gøre alt for at finde det du søger!

Fodboldrejser er en tillidssag, punktum! Derfor får du hos Danish Sports Travel A/S altid personlig rådgivning og betjening. Vi værner særligt om den gode snak med kunderne. Det er altafgørende for os, at det, vi lover vores kunder også er det, de får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut.

Vi arrangerer fodboldrejser rundt i hele Europa og vi samarbejder med et bredt udvalg af de bedste fodboldagenter i Europa. Det gør vi, fordi de lokale agenter kender området bedre, end vi selv kan komme til. Skal vi arrangere jeres næste fodboldturnering, fodboldstævne eller træningslejr? Kontakt os på mail, telefon eller kom forbi kontoret til en kop kaffe.

Vi glæder os til at skræddersy den perfekte rejseoplevelse for jer!