Travelife er udviklet specielt til rejsebureauer

Tilmeld dig gerne med det samme

Der er flere og flere rejsende, som stiller krav til rejsebureauet om, at det kan tilbyde mere bæredygtige rejser.

Bæredygtighed på rejsen handler ikke kun om transport – der er altså ikke tale om, at man som bureau forventes at afskaffe flyrejser for at blive et bæredygtigt rejsebureau.

Bæredygtighed handler også om arbejdsforhold ude og hjemme, dyrevelfærd, skraldesortering, plastik og meget andet.

Travelife er et program, der er udviklet specielt til rejsebranchen. Ved at arbejde målrettet med de forskellige punkter i programmet, vil man efter endt certificering kunne markedsføre, at man som rejsebureau er på vej ud ad en langt mere bæredygtig vej.

De bureauer, som har opnået den ene eller den anden certificering i Travelife, vil kunne tale med om, at det ikke er noget, man kommer sovende til. Det er nødvendigt, at man som bureau afsætter både personale- og tidsmæssige ressourcer til bæredygtighedsarbejdet.

DRF kan hjælpe dig i gang med arbejdet, men vi også har mulighed for at koble det interesserede bureau til en ekstern ekspert. Det er gratis for DRF-medlemmer at benytte vores eksterne Travelife-ekspert.

Ring eller skriv til sekretariatet, hvis vi skal etablere denne kontakt.

Medlemmer, der ønsker at gå i gang med Travelife, skal dog betale en mindre sum for at benytte programmet. Beløbet afhænger af størrelsen af ens virksomhed.

Du kan også kontakte os, hvis du vil høre mere. Ellers læs mere her.

Medlemmer kan registrere sig direkte i Travelife-programmet via linket.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk