Ansøg nu

Via EU’s COSME-program* tilbyder SUSTOUR-projektet** nu medlemmer af DRF at komme gratis i gang med bæredygtighedsprogrammet Travelife.

Det er til orientering det samme Travelife, som DRF har tilbudt til medlemmerne i mere end 10 år. Vi står fortsat inde for Travelifeproduktet, som nu altså støttes endnu mere økonomisk af EU.

SUSTOUR dækker således omkostninger på mellem € 200 og € 400 afhængigt af virksomhedens størrelse, og det betyder, at man som rejsebureau kan blive certificeret op til partnerniveau på Travelifeskalaen (dvs. niveau 2 af 3) uden at skulle betale for det.

Kontakt Louise Alkjær på lal@travelassoc.dk eller 35 35 66 11, hvis du er interesseret i at høre mere om Travelife og ansøgningsprocessen til SUSTOUR samt modtage materiale om projektet, Travelife og ansøgningsprocessen. Du kan også se mere via Læs mere-link i bunden.

Vær opmærksom på, at du som virksomhed selv skal afsætte medarbejdertimer til projektet. Omfanget af arbejdet er desuden afhængigt af virksomhedens størrelse.

Er man allerede partnercertificeret er det muligt i stedet at søge om midler til yderligere certificering, kurser m.v. via SUSTOUR.

Der er ansøgningsfrist 10. maj 2022, og de virksomheder, der er kommet i betragtning til en støtte fra SUSTOUR offentliggøres den 7. juni 2022.

WEBINAR 31. MARTS og 6. APRIL 2022. Se mere her.

*COSME er et program, hvis målsætning er at styrke små og mellemstore virksomheders konkurrencedygtighed og bæredygtighed

**SUSTOUR er et projekt under COSME, som har til formål at fremme løsninger inden for bæredygtig turisme.