DRF i pressen

I disse måneder, uger og dage …

holder vi ekstra øje med, hvordan og hvor vi bliver omtalt i pressen. Det er ikke så længe siden, vi sidst tjekkede (det var d. 16. juni), men der er alligevel en del nyt igen (d. 30. juni).

Som sædvanlig søger vi i databaser ud fra nogle meget stramme kriterier. Det overordnede kriterium er, at Danmarks Rejsebureau Forening skal være nævnt et eller andet sted i artiklen eller indslaget. Det gør vi, så vi for eksempel undgår at få artikler ind i optællingen, som ikke har med os at gøre. Herudover kan vi yderligere indsnævre søgningen, så den fremstår så korrekt som overhovedet muligt.

Mellem d. 16. og 30. juni 2020 er Danmarks Rejsebureau Forening således nævnt i dagblade (landsdækkende, regionale og lokale), hos nyhedsbureauer, i tv-indslag og i webartikler i alt 66 gange.

En del af resultaterne ligger under den samme overskrift: Rejsebureauer: Grænseåbning er ingen garanti for redning, som er en artikel, der er leveret af Ritzau, og som mange dagblade har taget.

Andre overskrifter er blandt andet:

Spørgsmål om nye rejsevejledninger: Kan jeg booke min rejse allerede nu?

Danskere får pengene tilbage

Ude eller hjemme? Sådan påvirker de nye rejsevejledninger ferieplanerne

STIL SPØRGSMÅL om de nye rejsevejledninger : Er udlandsferien reddet? (dette var en livechat, som Lars Thykier og Vagn Jelsøe fra Forbrugerrådet TÆNK deltog i på DR)

EU vil åbne for turister fra 15 lande uden for Europa

Helt håbløst : Hård kritik af regeringens zigzag-kurs med rejsereglerne

Simon Kollerup fik fysiske symptomer midt under krisen: ‘Nu gik det for stærkt’ (ja, i denne artikel ER Danmarks Rejsebureau Forening faktisk nævnt. Det sker i et afsnit om alt det, ministeren har været med til under coronakrisen, herunder hele diskussionen med vouchers)

Husk, at du som altid er velkommen til at sende os kommentarer eller spørgsmål til pressedækningen.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk