Lidt nyt om DRF’s hjemmeside

Som de fleste sikkert ved fra tidligere indlæg om samme, har optimering af DRF’s hjemmeside af økonomiske årsager ikke været en prioritet i 2021. Der er derfor ikke gjort ret meget,siden den blev lanceret ved indgangen til 2020.

Men nu har den fået en lille overhaling, som betyder, at den nu viser siderne langt hurtigere, end den gjorde før.

Langt de fleste medlemmer er repræsenterede på vores medlemshjemmeside her, og det er vi glade for. Hvis du ikke er repræsenteret på listen, er det fordi, du ikke har sendt info, billeder, links m.v. til os.

Logobilleder skal være i sort/hvid eller gråtoner og skal have målene 572 x 312 pxl.

Kontakt Louise Alkjær på lal@travelassoc.dk, hvis du vil på listen. Det gælder også, hvis der er fejl eller andet, du vil have rettet på den side, der allerede fremgår. Vi kan sætte din medlemsside op/rette den med det samme.

Har du flere varemærker, kan hvert varemærke få sin egen side, såfremt de er under samme CVR-nummer, eller de alle er inkluderede i ens almindelige kontingent.

Siden med aktive medlemmer er i øvrigt måned efter måned en af de sider, der iflg. Google Analytics har allerflest besøg fra folk, der ikke er ledt ind til siden via et link i fx en særmeddelelse. Siden ligger som minimum altid i top fem over mest besøgte sider på vores hjemmeside.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk