Kampagne fra Toldstyrelsen

Vi har tidligere omtalt Toldstyrelsens landsdækkende kampagne om rejseregler. Kampagnen er skudt i gang den 29. juni 2022, og den handler om rejseregler og er opdateret, opgraderet og finjusteret rejseregler.dk, hvor de rejsende nemt kan søge informationer. Kampagnen vil strække sig over sommeren og igen omkring efterårsferien, og Toldstyrelsen håber, at rejsebureauerne atter engang har lyst til at viderebringe budskaberne.

Formål

Kampagne skal øge kendskabet til, at der er regler for, hvad du må tage med hjem, når du rejser uden for (og inden for) EU, og hvor man kan orientere sig om disse (rejseregler.dk). Dette skal fx hjælpe de rejsende med at undgå:

  • uforudsete og kedelige situationer, der kan afslutte en ellers dejlige ferie med en dårlig oplevelse.
  • at bryde internationale konventioner og lovgivning om bl.a. truede dyr og planter, våben, varemærkeforfalskede og piratkopierede varer, lægemidler, fødevarer osv.
  • at få konfiskeret varer og betale afgifter og bøder. 

Baggrund

Borgere, der rejser til og fra et land uden for EU, er en af Toldstyrelsens prioriterede borger-målgrupper. Målgrupperne er prioriteret ud fra data og hvilke grupperinger, der har stor betydning for Toldstyrelsen, og som fylder meget i antal henvendelser. Som frontmyndighed for bl.a. Miljøstyrelsen, Fødevarestyrelsen og Lægemiddelstyrelsen er det ofte hos Toldstyrelsen, det indledende arbejde og mødet med borgerne ligger. Det er Toldstyrelsens medarbejderne i lufthavnene, på grænserne, på telefonerne osv., der bærer byrden 24/7/365, hvilket en stor del af befolkningen ikke ved, og derfor er Toldstyrelsen afsender på kampagnen.

Kampagnekoncept

Kampagnens overordnede titel er ”Danmarks største smugler”, og hovedpersonen i kampagnen er kufferten. Toldstyrelsen udstiller altså ikke bestemte segmenter, men zoomer ind på helt almindelige kufferter som ”smuglerredskaber” – med et smil på læben.

Annoncemateriale

I kan se eksempler i vedhæftningen her, og i linket nedenfor kan I hente annoncematerialet her.

Kontakt gerne specialkonsulent Christian Jenshøj hos Toldstyrelsen direkte, hvis du har spørgsmål til kampagnen. Du kan ringe 72 37 25 73 eller maile Christian.Jenshoej@toldst.dk.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk