Særmeddelelse fra DRF

Kære medlemmer

Tak til de mange medlemmer, der var med til vores online orienteringsmøde den 24. marts 2021. Der var flere spørgsmål, vi ikke nåede at få besvaret, og som vi gerne vil adressere på et nyt, opfølgende online møde tirsdag den 6. april 2021 kl. 13.00.

Har du andre spørgsmål til genåbningsscenarier og/eller periode 1-problematikken, er du velkommen til at sende dem til Louise Alkjær senest dagen før mødet.

På mødet vil Lars Thykier og Jakob Hahn desuden opdatere deltagerne om, de overvejelser og undersøgelser, der er gjort i forhold til mulighederne for at anlægge en sag mod staten vedr. Periode 1-tilbagebetalingskravet. DRF har nemlig siden oktober 2020 undersøgt de forskellige muligheder med blandt andet vores advokat, Torkil Høg. Vi kommer også ind på, hvad der er sket siden sidst i forhold til det politiske arbejde med bl.a. Udenrigsministeriet og Erhvervsministeriet.

Tilmelding til mødet foregår ligeledes til Louise på lal@travelassoc.dk. Tilmelding senest 6. april 2021 2021 kl. 12.00. Du får mødelink og info efter tilmelding, og mødet er som sædvanlig udelukkende for medlemmer.

Vi udvider mødet med 15 minutter, hvis der er behov for det, således at det sættes til at vare fra 13.00 til 13.45.

Vi vil også meget gerne modtage jeres ”Periode 1-tal”, som Lars Thykier nævnte ved mødet. Altså hvor meget, der er udbetalt til jer fra Rejsegarantifonden og hvor meget, I evt. har fået retur fra underleverandører. Tallene behandles i dybeste fortrolighed og kommer ikke til at blive delt en til en med nogen, men alene anvendt på ”akkumuleret niveau”. Send info til Louise på samme mail som ovenfor.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk