Brug for en ny medarbejder?

Har du lige nu svært ved at finde de rigtige medarbejdere? Har du opgaver – store som små – liggende, som du ikke har tid til, fordi rejsekonsulenterne har travlt med at hjælpe jeres kunder? Så kan Mette Milbæk, som er virksomhedskonsulent i Københavns Erhvervshus, hjælpe.

Mette har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen. De sidste 10 år har hun været ansvarlig for alle danske aktiviteter for en stor svensk rejsekoncern. Derfor et hendes største fokus lige nu, hvordan hun kan hjælpe virksomheder i rejsebranchen:

”Jeg kan hjælpe din virksomhed med rekruttering til allerede opslåede ledige stillinger. Jeg kan også vejlede om fleksjob, løntilskud og virksomhedspraktik. Det er vigtigt for mig, at rekrutteringsprocessen er tilpasset til din virksomheds behov. Det betyder, at jeg kan hjælpe med jobopslag, relevante og motiverede kandidater, første screening og formidling af ansøgning og/eller CV. Jeg kan også være den ekstra rekrutteringskanal, hvis du selv ønsker at stå for alt eller dele af det ovenstående”, siger Mette Milbæk.

Hvem er Københavns Erhvervshus

Københavns Erhvervshus er en specialenhed i Københavns Kommune. Målet er at gøre det attraktivt at være virksomhed i København. De kan hjælpe dig med at finde svar på alle slags praktiske spørgsmål om at drive virksomhed i København og med at finde din næste medarbejder.

Erhvervshuset har adgang til mere end 45.000 job- og uddannelsessøgende københavnere i alle brancher. Dine behov er i fokus, og de hjælper med at finde arbejdskraft, uanset om du har brug for en akademiker, en international medarbejder, en faglært eller en ufaglært medarbejder. De har løbende kandidater med erfaring fra rejsebranchen, som også har erfaring med Amadeus. Københavns Erhvervshus kan inden for 3-8 arbejdsdage præsentere dig for mulige kandidater med de kompetencer, du søger. Det er gratis.

 Kontakt

Medlemmer kan kontakte Mette Milbæk direkte på mobil 24 98 51 60 eller mail rk0s@kk.dk. Det gælder i øvrigt også medlemmer, der ikke har sæde i københavnsområdet. Mette Milbæk guider gerne videre til den rette instans.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk