Kommer det snart, coronapasset?

Coronapas/vaccinepas er nøglen

DRF mener sammen med en lang række andre organisationer i turisme- og oplevelsesindustrien, at coronapas/vaccinepas er en af nøglerne til at få åbnet for rejser og andre oplevelser igen. Arbejdet med at få udfærdiget et coronapas er allerede i gang herhjemme, men endnu er der ikke kommet meget nyt om passets udformning; om det bliver digitalt, om det kommer til at gælde blot i EU til at begynde med eller hele verden m.v.

I andre lande tales der i rejse- og oplevelsesindustrien naturligvis også meget om coronapas/vaccinepas. Blandt andet i USA, hvor der også har opbygget sig en stor rejselyst på trods af, at USA er et af de lande, der er allerhårdest ramt af covid-19. Læs for eksempel denne artikel, der handler om, at flyselskaberne appellerer til Det Hvide Hus om at udvikle et coronapas/vaccinepas for at få gang i rejser og oplevelser igen.

Der vil givetvis komme flere og flere nyheder de kommende uger og måneder om udvikling af coronapas/vaccinepas rundt om i verden. Forhåbentlig også snart Danmark.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk