Vil du interviewes?

Danmarks Rejsebureau Forening har ad to omgange i de senere år interviewet medlemmer om deres rejsebrancheliv. Sidst vi satte en interviewrunde i gang var i slutningen af 2019, og det er vist ikke nødvendigt at bruge mange linjer på at forklare, hvorfor vi ikke nåede at gennemføre og publicere mere end et enkelt interview. Covid-19 satte en effektiv stopper for alt, der ikke havde med coronakrisen at gøre.

Selvom branchen på ingen måde er ovre krisen, vil vi med dette indlæg alligevel skyde en ny interviewrunde i gang.

Derfor søger vi medlemmer, som vil stille op og svare på en række spørgsmål, som naturligvis relaterer til rejsebranchen og ikke privatsfæren, med mindre man har lyst til at dele ud af den også. Det er man i så fald velkommen til.

Interviewet foregår via mail, hvorefter DRF sammenskriver svarene. Den interviewede får naturligvis lov til at læse det færdige interview igennem, inden det publiceres i nyhedsbrevet.

Alle kan melde sig – det skal ikke nødvendigvis være direktøren, der stiller op. Vi hører også gerne fra eleven, markedsføringschefen, teamlederen, sælgeren, socialmediamanageren eller alt-mulig-manden m/k, hvis man har sådan én.

Har du lyst at deltage, kan du kontakte Louise Alkjær på sekretariatet på lal@travelassoc.dk.

Vi håber, at medlemsinterviews bliver et både hyggeligt og inspirerende indslag gennem 2022.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk