Radiointerview

Interview med “Fredagsshowet”

Når DRF foretager optælling af, hvor meget og hvor, vi har været repræsenteret i medierne, fremgår tv- og radioudsendelser ikke. Udsendeler tælles kun med, såfremt der er kommet noget på skrift om indslaget.

Vi har i det seneste år deltaget i interviews med alle typer af medier. Fra små, lokale ugeblade til landsdækkende tv-stationer og alt indimellem. Således også forskellige former for lokalradioer, og vi stiller stort set altid op, når vi får henvendelser fra journalister, uanset om de kommer fra en stor bladkoncern eller er et lille, lokalt medie.

Forleden blev Lars Thykier således interviewet af et par entusiastiske værter på ”Fredagsshowet” om, hvordan rejsebranchen har haft det det seneste år. Vi har fået tilsendt linket til udsendelsen, som man kan høre i sin fulde længde her. Lars og værterne kommer rundt om mange ting, og der er sat god tid af til de mange spørgsmål fra værterne.

Fredagsshowet sendes blandt andet på Radio Odsherred, Nørrebro Radio og Radio Corona (jo, det hedder den, og den har skam været i æteren længere tid end virussen har været i luften).

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk