Information fra Sundhedsstyrelsen – særligt til forældre

Nye retningslinjer for børn ift. legeaftaler

På vegne af Sundhedsstyrelsen sender Danmarks Rejsebureau Forening hermed opdateret information om coronavirus til alle, der er i kontakt med børn og særligt til børnefamilier.

Sundhedsstyrelsen håber, at I vil hjælpe med at dele disse materialer blandt medarbejdere, hvor der helt sikkert også er mange forældre iblandt. Materialerne giver anbefalinger og gode råd specielt til forældre.

Sundhedsstyrelsen foreslår, at man kan dele materialerne på hjemmeside, intranet, i en mail, på lukkede Facebookgrupper, på egne sociale medier, i nyhedsbreve osv. Nedenfor er der link til en PDF med en plakat, som kan printes, hvis det er relevant.

Her er de forskellige materialer:

Film med opdaterede råd til forældre

I denne film fortæller Maria Koch fra Sundhedsstyrelsen, hvordan man skal forholde sig nu med de skærpede restriktioner fra myndighederne.
Download og se filmen her.

Spørgsmål og svar særligt til forældre

Mange forældre sidder med spørgsmål om den nye coronavirus og de skærpede anbefalinger. Derfor har Sundhedsstyrelsen lavet et dokument med de typiske spørgsmål og svar, som kan hjælpe forældre med at klare hverdagen.

Download og se spørgsmål og svar her.

Plakat med retningslinjer om børn og legeaftaler

En ny plakat med seks gode anbefalinger til forældre, når deres børn leger med andre børn.
Download og se plakaten her.

Tingene går stærkt og derfor bliver flere af vores informationsmaterialer også hurtigt forældet. Husk derfor at holde øje med opdateringer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor aktuelle materialer kan findes til download her.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk