Deltag i workshop om rejsemål i Centraleuropa

Workshop 17. september 2020

Gennem Den Polske Stats Turistbureau har vi modtaget en invitation til en online workshop fra De nationale turistorganisationer fra Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet.

De skriver:

Jugendmetropolen Budapest i Ungarn, verdensarvbyen Prag i Tjekkiet, de storslåede Tatrabjerge i Slovakiet samt den kulturelle og historiske perle Krakow i Polen. Selvfølgelig kender vi alle disse fire turistperler i verdensklasse i Centraleuropa.

Men ud over dem venter der flere spændende, inspirerende og uventede rejseoplevelser midt i hjertet af Europa. Gå derfor ikke glip af den digitale workshop Discover Central Europe, som finder sted den 17. og 18. september 2020. Der får du mulighed for at opdage og/eller uddybe din viden om en bred vifte af fascinerende rejseoplevelser af høj kvalitet i Tjekkiet, Polen, Ungarn og Slovakiet på de one-to-one-møder, der er arrangeret online i løbet af disse to dage.

Vi indleder workshoppen den 17. september 2020 kl. 11 med et webinar (1 time). Der ligger fokus på den aktuelle situation for turismen i vores respektive lande, og du vil også få mere at vide om de leverandører, du vil møde under arrangementet. Derefter begynder dine mødesessioner. Blandt vores salgsmedarbejdere finder du udvalgte incoming-arrangører, hotelkæder samt regionale og lokale turistorganisationer fra Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet.

Du får slottider af 20 minutters varighed til individuelle one-to-one-møder, hvor I sammen kan diskutere forretningsmuligheder, næsten som om I sad ved et workshop-bord. Møderne afholdes ved hjælp af den digitale mødeplatform Zoom.

Der er 27 tilgængelige slottider om torsdagen (kl.12–17) og fredagen (kl.11–17) at vælge imellem. Hvis der ikke er nogen passende mødetider tilgængelige i løbet af disse datoer, kan du planlægge et separat møde, når det passer dig bedst.

Alle, der booker mindst fem online-møder, deltager i en lodtrækning om en weekendpakker i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet. Pakkerne inkluderer fly og to nætter for to personer, city sightseeing og middag på en udvalgt restaurant.

Så vent ikke! Tilmeld dig her, og begynd at booke dine møder. Vi ser frem til snart at møde jer alle sammen online!

Kontakt

Du kan få flere oplysninger om arrangementet og tilmelde dig her: malgorzata.hudyma@polen.travel

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk