Aktiviteter på sekretariatet

I dette indlæg ser vi på ugerne 1, 2 & 3

Vi er nu tre uger inde i det nye år, og der er allerede sket mange ting. Blandt andet er der kommet blus på diskussionerne om fordele og ulemper ved COVID-19-pas, rejsebureauer har fået mulighed for at søge dækning for faste omkostninger og meget mere. DRF informerer løbende om disse og mange andre emner i særmeddelelserne, så husk at læse dem – og kontakt os gerne, hvis der er noget, der er uklart.

Alle medarbejdere arbejder fortsat hjemme. Indtil videre ser det ud til, at vi bliver på hjemmearbejdspladsen til omkring 1. marts, men alt afhænger selvfølgelig af, hvordan situationen udvikler sig. Dermed er det også muligt, at vi møder ind på kontorerne før 1. marts eller skal arbejde hjemmefra i endnu længere tid.

Forskellige aktiviteter

I de uger, DRF har været tilbage efter juleferien, er der afholdt virtuelt personalemøde mindst én gang om dagen, nogle gange to. Det faste møde ligger altid mellem kl. 09.30 og 10.00 og alle medarbejdere deltager.

Der er også fast, virtuelt møde med Udenrigsministeriet mindst én gang hver uge, og Lars Thykier har således deltaget i tre møder med UM indtil videre. Lars Thykier har desuden deltaget i møder med Dansk Erhverv og RiD, de nordiske rejsebureauforeninger, DRFs bank, IATA-relaterede møder samt møde i ECTAA-komiteen Destinations. ECTAA er den fælleseuropæiske rejsebureauforening. Lars Thykier har også i de forgangne uger givet interview og udtalt sig til citat til en lang række af journalister fra forskellige medier.

Lars Thykier og Jakob Hahn deltog i bestyrelsesmøde d. 14. januar, og Jakob Hahn var til møde i ECTAA-komiteen Legal d. 12. januar.

DRF havde den årlige revision ligeledes 12. januar.

Nils Hornemann, Jakob Hahn og Lars Thykier deltog d. 15. januar i webinar om hjælpepakker. Webinaret var udbudt af Dansk Erhverv.

Mandag d. 18. og tirsdag d. 19. januar deltog Lars Thykier i ECTAA-møder i blandt andet komiteen Air Matters.

Onsdag d. 20. januar er Lars Thykier deltager i paneldebat i det svenske rigsdagsudvalg, der skal arbejde med en revision af konkursdækningen for svenske rejsebureauer og flyselskaber.

Lars Thykier skal d. 21. januar til møde med Erhvervsministeriet om genåbning af oplevelsesindustrien.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk