Møder mv. på sekretariatet

Uge 4

Alle medarbejdere arbejder stadig fra hjemmekontorerne. Som tidligere nævnt betyder det blandt andet, at der ikke kan ringes på medarbejdernes direkte numre, og at der derfor kan være optaget i længere tid på hovednummeret. Telefontiden er dog stadig 10.00 til 15.00 alle hverdage. Det er også det tidsrum, mails sendt til drf@travelassoc.dk læses og besvares.

Der kan stadig forekomme en del ventetid på sagsbehandling, da flere af de sager, der kommer ind, er meget tunge juridisk set, ligesom det politiske arbejde fortsat fylder rigtig meget. Samtidig er bemandingen stadig reduceret med én juridisk rådgiver.

I uge 4 fortsætter medarbejderne med at mødes virtuelt hver dag kl. 09.30 til personalemøde.

Mandag den 25. januar deltog Lars Thykier i et skandinavisk formøde inden der senere afholdtes et større APJC-møde, der fandt sted den 26. januar. APJC står for Agency Programme Joint Council, og dette råd ligger under IATA.

Senere tirsdag den 26. januar deltager Lars Thykier i et møde med repræsentanter fra både ECTAA (den fælleseuropæiske rejsebureauforening) og WTAAA (World Travel Agents Associations Alliance).

Den 28. januar har Lars Thykier endnu et møde i ECTAA. Dette møde handler om genåbning af rejser i Europa, og hvilke fælles fodslag, man kan blive enige om, herunder fælles EU-vaccinepas.

Jakob Hahn har denne dag telefonmøde med et medlem.

Fredag den 29. januar er Lars Thykier til bestyrelsesmøde i Rejsegarantifonden hele formiddagen.

Husk at du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du har spørgsmål til ugens møder.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk