Aktiviteter på sekretariatet

Uge 47

I denne uge er det kun DRF’s hovednummer (35 35 66 11), der er åbent. Rådgivernes direkte numre er som i uge 46 lukkede. Vi opfordrer derfor igen til, at man sender en beskrivelse af sin sag til drf@travelassoc.dk. Sagen kommer herefter direkte ind i en rådgivningskø. Ved direkte henvendelse til sekretariatets medarbejder, kan det tage længere tid, før ens sag registreres i rådgivningskøen.

Ventetiden på sagsbehandling svinger – nogle dage kan vi klare det inden for samme dag, andre gange går der længere tid. Vi kan for tiden kun tilbyde straksrådgivning i helt akutte nødsituationer.

Vores førsteprioritet er stadig det politiske arbejde, der lægger beslag på størstedelen af alle medarbejderes tid.

Mandag den 16. november deltager Lars Thykier i generalforsamling og bestyrelsesmøde i WTAAA (World Travel Agents Associations Alliance). Dette foregår virtuelt.

Onsdag den 18. november deltager Lars Thykier i Erhvervsudvalgets høring om turisme- og oplevelsesøkonomi. Høringen finder sted i Landstingssalen på Christiansborg, og Lars Thykier er inviteret af Erhvervsudvalget til at deltage.

Torsdag den 19. november er Lars Thykier ude af huset hele dagen, da han deltager i HORESTA’s konference om The Next Normal. Konferencen, der er en ”light-udgave” af HORESTA’s store årsdag, som ikke afholdes i år, foregår i Bella Center.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk