Aktiviteter på sekretariatet

Uge 49

Mens vi stadig afventer mere information om blandt andet regionale rejsevejledninger, hjælpepakker og eventuel mulighed for en dvaleordning (du kan læse mere om det, vi ved på nuværende tidspunkt her, her og her), er sekretariatet stadig optagede af en lang række politiske forhandlinger og møde både i hjemligt, i EU- og internationalt regi.

Mandag den 30. november begyndte Lars Thykier for eksempel dagen med møde i den ECTAA-komité, der overordnet handler om luftfart: Air Matters Committee og havde senere endnu et møde i ECTAA-regi.

Tirsdag den 1. december var Lars Thykier til virtuelt møde i netværket for branchedirektører. Netværket faciliteres af Dansk Erhverv.

Jakob Hahn er til GDPR-webinar onsdag d. 2. december. Webinaret handler blandt andet om forskellige afgørelser i GDPR-sager, og det varer cirka halvanden time.

Lars Thykier er samme formiddag til stiftermøde i Pakkerejse-Ankenævnet. Stifterne af nævnet (Danmarks Rejsebureau Forening, Rejsearrangører i Danmark og Forbrugerrådet TÆNK) mødes hvert halve år med formanden, byretsdommer Mikael Kragh.

Om eftermiddagen har Lars Thykier telefonmøde i PAPGJC (Passenger Agency Programme Global Joint Council) under IATA, samt et møde med en repræsentant fra den canadiske rejsebureauforening.

Torsdag den 3. december skal Jakob Hahn og Lars Thykier til møde i IOS, Udenrigsministeriets internationale operative stab.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk