Ugens aktiviteter på DRF

Uge 6 på sekretariatet

I denne uge – uge 6 – er der blandt andet møder og seminar. Nogle af møderne er telefonmøder, nogle bliver holdt på sekretariatet, mens andre igen foregår uden for sekretariatet.

Mandag d. 3. februar havde Lars Thykier et møde på sekretariatet med en af foreningens samarbejdspartnere. Jakob Hahn og Lars Thykier deltog desuden om eftermiddagen i møde i Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab (IOS) vedrørende situationen i Kina som følge af Coronavirussen.

Tirsdag d. 4. februar deltog Nina Mezcua-Jensen i et seminar hos Kromann Reumert. Seminarets indhold afspejles i titlen: GDPR og markedsføring – hvordan harmonerer reglerne? Medarbejdere fra DRF deltager som tidligere nævnt i en del kurser, møder og seminarer om GDPR, da dette område er en væsentlig del af vores rådgivning. Dette seminar varede fra kl. 08.00 til kl. 12.00.

Lars Thykier var samme dag til møde med Grant Thornton, DRF’s revisorer, om DRF’s netop aflagte årsregnskab og revision. Mødet foregår hos Grant Thornton, der har til huse i Stockholmsgade på Østerbro.

Om onsdagen d. 5. februar er Lars Thykier til bestyrelsesmøde i Rejsegarantifonden. Mødet foregår på fondes sekretariat i Holte fra kl. 09.00 til kl. 13.00. Om eftermiddagen er Lars Thykier og Jakob Hahn atter indkaldt til møde i Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab. Jakob Hahn har senere på eftermiddagen et telefonmøde.

Fredag d. 7. februar har Jakob Hahn og Nina Mezcua-Jensen  telefonmøde med et medlem og Jakob Hahn og Lars Thykier er endnu engang indkaldt til møde i Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab om situationen vedr. Coronavirus i Kina.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ugens aktiviteter.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk