Læs om vores aktiviteter i den kommende uge

Uge 8 er skudt i gang

Så er uge 8 skudt godt i gang, og her følger information om sekretariatets aktiviteter i løbet af ugen.

Mandag d. 17. februar havde Jakob Hahn om formiddagen telefonmøde med Analyseinstitutet Technopolis Group og Henningsen Consulting, der er udpeget af EU-Kommissionen til at evaluere EU-Kommissionens kampagne om forbrugerrettigheder.  Danmark har været udtaget som et af de lande, hvori kampagnen skulle gennemføres bl.a. med fokus på pakkerejser. Du kan læse nærmere om kampagnen på EU-Kommissionens hjemmeside her.

Lars Thykier deltog om eftermiddagen i et IATA-telefonmøde.

Tirsdag d. 18. februar er Lars Thykier og Jakob Hahn optaget fra klokken 09.00 til kl. 14.00 med bestyrelsesmøde. Danmarks Rejsebureau Forenings bestyrelse består af seks medlemmer, som du kan læse mere om her. Fra sekretariatet deltager som nævnt Lars Thykier og Jakob Hahn.

Onsdag d. 19. februar deltager alle medarbejdere i personalemøde om formiddagen. Lars Thykier er senere til møde i Dansk Erhvervs Oplevelsesudvalg. Dette møde foregår i Københavns Zoologiske Have.

Nils Hornemann er til møde i Pakkerejse-Ankenævnet hele dagen torsdag d. 20. februar. Mødet foregår på Nævnets sekretariat i Holte.

Nina Mezcua-Jensen og Jakob Hahn deltager i seminar om GDPR i globalt perspektiv i løbet af formiddagen. Seminaret bliver afholdt på Vesterbro i København. Lars Thykier er på samme tid til møde i DBTA, Danish Business Travel Association. Mødet afholdes i København K.

Fredag d. 21. februar deltager Lars Thykier, Jakob Hahn og Louise Alkjær i rejsemessen Ferie for alle i Herning.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk