Aktiviteter på sekretariatet

Uge 9 & 10 på sekretariatet

Her følger en oversigt over de møder, rejser og arrangementer, der på har været på sekretariatet i både den foregående uge og denne uge, uge 10.

Mandag d. 24. februar besøgte DRF’s kritiske revisorer sekretariatet for at gennemgå årsregnskabet med Lars Thykier. Sidst på eftermiddagen samme sag rejste Lars Thykier til Geneve for i de følgende dage at deltage i PAPGJC-møde (Passenger Agency Program Global Joint Council), hvor en række IATA relaterede emner blev drøftet. Lars Thykier var tilbage i Danmark onsdag d. 26. februar.

Tirsdag d. 25. februar deltog Jakob Hahn i møde i Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab om den aktuelle covid-19-situation.

Onsdag d. 26. februar havde Louise Alkjær telefonmøde med Mynewsdesk, den platform, hvor vi blandt andet udgiver pressemeddelelser.

Torsdag d. 27. februar deltog Lars Thykier telefonmøde med rejsebureauforeningerne i Sverige og Norge, og senere på dagen havde Lars Thykier og Jakob Hahn et møde på sekretariatet med en mulig kommende samarbejdspartner. Om eftermiddagen deltog begge i endnu et møde i IOS.

Om fredagen d. 28. februar deltog Lars Thykier et formiddagsseminar hos HORESTA om et klassifikationsnævn. Der var møde i IOS om covid-19 om eftermiddagen. Her deltog Lars Thykier og Jakob Hahn.

Mandag d. 2. marts deltog begge igen i IOS-møde. Alle IOS-møder afholdes hos Udenrigsministeriet på Asiatisk Plads i København.

Onsdag d. 4. marts havde Louise Alkjær og Lars Thykier internt møde om blandt andet medlemskontingenter og en ansøgning til EU-kommissionen, som DRF er medansøgere på.

Torsdag d. 5. marts har Jakob Hahn, Lars Thykier og Nina Mezcua-Jensen et internt møde med gennemgang af DRF’s skabelon til en opdateret privatlivspolitik, som forventes at være klar inden for de kommende uger. Medlemmer vil blive nærmere informeret om, hvornår de kan rekvirere den opdaterede version.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til aktiviteterne på sekretariatet.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk