top

Årsmøde og generalforsamling 2019

Generalforsamlingen afholdes årligt og er DRF's øverste myndighed. Her fastlægges alle overordnede principper og beslutninger for DRF som organisation. For eksempel er det generalforsamlingen der vedtager DRF's vedtægter, DRF's etiske regelsæt og eventuelle ændringer af medlemskontingentet.
På generalforsamlingen har alle aktive medlemmer adgang og stemmeret, ligesom alle aktive medlemmer kan stille op til DRF's bestyrelse.

Opdateret d. 29. april 2019 med referat, der kan læses eller downloades her samt link til Louise Fredbo-Nielsens præsentation og trendkort, som kan hentes her.

Kære medlem

Nu er det snart tid til DRF’s årsmøde og generalforsamling.

Den bliver afholdt d. 10. april 2019 fra kl. 11.15 på Hotel Radisson Blu Royal, Hammerichsgade 1, København V. Undervejs er foreningen vært ved en frokost, og efter årsmødet byder vi på et glas vin eller vand. Vi forventer at dagens officielle program slutter kl. 16.00.

Vedlagt finder du links til den officielle indkaldelse, kontingentskala, årsrapport inkl. ledelsesberetning, budget for 2019, forslag til vedtægtsjusteringertidsplan for dagen og en lille trendforsker-øvelse.

Tilmelding til generalforsamling og årsmøde foregår ved at sende en e-mail til Louise Alkjær på med information om hvilket bureau, der er tale om og navnene på deltagere fra bureauet.

Husk også at give besked om, hvorvidt du/I også deltager i frokosten.

Info om evt. fuldmagt til anden person fra andet medlemsbureau gives ligeledes ved tilmeldingen.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.

NB! Vær opmærksom på, at DRF ikke fremsender indkaldelse til generalforsamling pr. almindelig post. Du modtager derfor udelukkende dette materiale elektronisk.

Spot en trend!

Fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen holder oplæg om fremtidens rejsebureau under årsmødet. Vi har i den anledning lovet at sende en lille opgave til medlemmerne, som vi håber, I vil svare på. Svarene skal sendes til Louise Fredbo-Nielsen og vil indgå i oplægget i det omfang, det er muligt.

Øvelsen går ud på, at du skal løfte blikket og spotte en trend for fremtiden som rejsebureau med afsæt i DIN hverdag. Øvelsen bliver brugt som udgangspunkt for oplægget med fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen på generalforsamlingen 10 april.

Selve øvelsen:

Trin 1: Løft blikket mod horisonten. Hvad ser DU som en transformerende udvikling eller game-changer i forhold til fremtiden som rejsebureau og den måde, I arbejder på? Det skal være en bevægelse eller forandring, der kan rokke ved det “vi plejer”.
Trin 2: Giv trenden en overskrift og beskriv den i et par linjer - der er ikke behov for en lang rapport.
Trin 3: Email din trend til

Deadline: 5. april kl.16.

Det er meget normalt, at føle sig på gyngende grund med trendspotting, hvis ikke du er vant til at arbejde med fremtiden. Det er de færreste der har lært at arbejde strategisk med dét der endnu ikke er blevet mainstream. Men husk: Dit bidrag er lige så væsentligt som alle andres. Dit blik på fremtiden er unikt og værdifuldt, så hop ud i trendspotting, og husk – hvis ikke du har det bare lidt sjovt med det, så gør du det ikke rigtigt.

Venlig hilsen

DANMARKS REJSEBUREAU FORENING


 

Danmarks Rejsebureau Forening

Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C

Telefon (+45) 35 35 66 11
E-mail:

Læs mere

© 2019 Danmarks Rejsebureau Forening.
SEO, SEM, CMS og Webdesign.
HTML5 / CSS3