Særmeddelelse fra DRF

Kære medlemmer

På mandag den 28. juni 2021 kl. 13.00 afholder DRF onlinemøde om, hvilke udfordringer, der stadig er med bl.a. rejsevejledningerne.

For endelig begynder EU’s grænser så småt at åbne, og på lørdag den 26. juni 2021 indledes også fase 4 af genåbningen af rejseaktiviteter ind og ud af Danmark. Danmark overgår til en coronapas-baseret tilgang til rejser i EU- og Schengenområdet.

Fra da af vil det med et EU-coronapas være muligt at rejse ind i Danmark, hvis man er testet, vaccineret eller tidligere smittet. Samtidig ændres farverne for rejserestriktionerne, og den grønne farve i Udenrigsministeriets rejsevejledninger genindføres.

Send os dit spørgsmål

Mødet vil ligesom som sidste møde tage udgangspunkt i spørgsmål fra medlemmerne og der vil kun være et ganske kort velkomstoplæg fra DRF. Send derfor gerne forinden dit spørgsmål til os. Spørgsmålet vil herefter blive taget op på mødet, men der bliver også mulighed for at stille spørgsmål via chat eller “live”, hvis man foretrækker det.

Vi skal i den forbindelse dog understrege, at vi ikke kan svare på spørgsmål om de enkelte landes nationale indrejseregler og landenes egne restriktioner i øvrigt. Dertil henvises til hjemmesiden Re-open EU og hjemmesiden for Udenrigsministeriets ambassade i de respektive lande.

Ambassaderne søger i videst mulige omfang at opdatere om det enkelte lands krav og regler på ambassadens hjemmeside, så informationerne vil ofte være tilgængelige der, før de evt kommer i rejsevejledningen eller på Re-open EU.

Læs mere om grænseåbningerne, rejsevejledningerne med mere i særmeddelelserne 51, 54 og 56.

Tilmeld dig til Louise Alkjær senest mandag den 28. juni 2021 kl. 12.00 på lal@travelassoc.dk. Mødet er kun for medlemmer.