Kan du ikke læse de lukkede indlæg?

Nogle indlæg på DRF’s hjemmeside er lukkede og kan kun læses af brugere med login og kodeord. Som udgangspunkt kan man kun have eller få login og kodeord, hvis man er medlem.

Det er dog aldrig noget, man automatisk får. Det kræver, at man aktivt meddeler sekretariatet, at man ønsker denne adgang.

Da vi for et lille halvt år siden fik en ny hjemmeside, flyttede vi alle brugernavne og deres kodeord med over på den nye side.

Et brugernavn er altid i DRF’s systemer lig med ens mailadresse. I det gamle system kunne vi se folks kodeord, men det kan vi ikke længere. Det er derfor ikke muligt for os som det var engang at gå ind bag systemet og hente kodeordet frem, hvis man har glemt det.

Har man glemt sin kode, kan man bede om at få en ny under passwordnulstilling på hjemmesiden. Da det er et system, der sender koden ud, sker det ofte, at denne mail ryger i spam eller aldrig når frem. I de tilfælde kan DRF manuelt hente en kode og sende til medlemmet, der efterfølgende kan ændre den til én, der er nemmere at huske – og som vi ikke kender. Kontakt os på drf@travelassoc.dk, hvis du skal have et nyt kodeord og ikke har fået systemmailen endnu.

E-mailen findes ikke i systemet

Hvis man får besked om, at ens e-mailadresse slet ikke findes i vores system, kan der være flere årsager. Måske er man nyt medlem. Måske har man fået en ny adresse siden man blev oprettet i tidernes morgen, måske har man af den ene eller anden årsag aldrig været oprettet. Ens mailadresse kan også fejlagtigt være røget ud, da vi migrerede systemerne for et lille halvt år siden. Kontakt os på drf@travelassoc.dk, hvis din mailadresse af en eller anden grund ikke findes i systemet. Så opretter vi dig som bruger med det samme.

Læs mere

Vi har skrevet en del indlæg og opfordringer i forbindelse med den nye hjemmeside, modtagelse af nyhedsbreve og særmeddelelser m.v., som du kan se her:

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk