Hvilke medier har nævnt DRF i den seneste tid?

2020 har foreløbig været et godt år for Danmarks Rejsebureau Forening og omtale i pressen. Baggrunden for de fleste omtaler har dog været knap så morsom! Mange artikler og andre omtaler drejer sig nemlig om enten annullering af rejser til Iran og flyveforbuddet over samme på grund af drabet på den iranske general, de australske skovbrande og ikke mindst coronavirusudbruddet i Kina.

På lidt over en måned har Danmarks Rejsebureau Forening været i medierne cirka 60 gange. Det hele har dog ikke handlet om død, ødelæggelse og sygdom. Vi blev også interviewet i anledning af arbejdsnedlæggelsen i Kastrup Lufthavn og har sendt to forskellige pressemeddelelser i 2020, og de har begge givet lidt omtale. Den ene, som du kan læse her handlede om skiferier til blandt andet fjernere destinationer og den anden handlede om at huske rejseforsikringen på skiferie.

Desuden er vi blevet kontaktet for at give vores bud på, hvor rejsen skal gå hen i 2020 i en artikel med overskriften: Find de uspolerede perler: Her skal turen gå til i 2020, vi er blevet spurgt om trends og tendenser under overskriften: Rejsetendens: Mindre luksus og færre flyrejser kan gøre det og vi er nævnt i forbindelse med HORESTA’s direktørs 50-års fødselsdag og andre arrangementer i branchen af branchemediet Standby.

Udover webartikler i Standby er vi repræsenteret i både Regionale, lokale og landsdækkende dagblade samt lokale ugeaviser.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om vores pressemeddelelser mv.

Danmarks Rejsebureau Forening
Vodroffsvej 32
DK-1900 Frederiksberg C.
CVR. Nr.: 20 77 03 17
E-mail: drf@travelassoc.dk
www.travelassoc.dk